Happy ασθενείς

Απώλεια 60 κιλών, 22 ετών

BMI: 36 (Παχυσαρκία τύπου 4)

Ακολουθήθηκαν φάσεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 έως συντήρηση.

Απώλεια 23 κιλών, 31 ετών

BMI: 32 (Παχυσαρκία τύπου 1)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3.

Απώλεια 30 κιλών, 45 ετών

BMI: 38 (Νοσηγενής Παχυσαρκία)

Ακολουθήθηκαν φάσεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 έως συντήρηση.

 

Απώλεια 15 κιλών, 33 ετών

BMI: 28 (Υπέρβαρος)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3, 4.

Απώλεια 8 κιλών

BMI: 26 (Υπέρβαρη)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3, 4, 5.

Απώλεια 48 κιλών, 32 ετών

BMI: 39 (Νοσηγενής Παχυσαρκία)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3, 4, 5, 6 έως συντήρηση.

 

Απώλεια 22 κιλών, 38 ετών

BMI: 37 (Παχυσαρκία Τύπου 2)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3, 4, 5, 6 έως συντήρηση.

Απώλεια 18 κιλών, 45 ετών

BMI: 32 (Παχυσαρκία Τύπου 1)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3, 4, 5, 6 έως συντήρηση.

Απώλεια 10 κιλών, 38 ετών

BMI: 38 (Παχυσαρκία Τύπου 3)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3.

 

Απώλεια 4 κιλών, 42 ετών

BMI: 29 (Υπέρβαρος)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2.

Απώλεια 3 κιλών, 40 ετών

BMI: 26 (Τοπικό Λίπος)

Ακολουθήθηκαν φάσεις
1, 2, 3, 4.

Απώλεια 3 κιλών, 35 ετών

BMI: 25 (Τοπικό Λίπος), γράμμωση 3,5 κιλών

Ακολουθήθηκαν φάσεις 1, 2, 3, 4.

Γραπτές μαρτυρίες ασθενών

avatar_1Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας η εμφάνιση του κάθε ανθρώπου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα. Δυστυχώς τα παραπανίσια κιλά δεν είναι μόνο μειονέκτημα για την εμφάνιση μας αλλά και για την υγεία μας.

Η προσωπική μου εμπειρία ξεκινάει πριν από αρκετά χρόνια όταν έδινα πανελλαδικές εξετάσεις και όλη μέρα βρισκόμουν κλεισμένος μέσα στο σπίτι λόγο διαβάσματος. Έτρωγα ασταμάτητα ότι έβρισκα μπροστά μου με αποτέλεσμα να φτάσω στα 130 κιλά. Στην αρχή δεν με ενοχλούσαν τα επιπλέον κιλά, όταν όμως άρχιζα να κουράζομαι με το παραμικρό που έκανα, όταν είδα ότι ενώ είχα τα προσόντα για μια θέση εργασίας την έχανα λόγω εμφάνισης πήρα την απόφαση να χάσω όλα τα περιττά κιλά.

Δοκίμασα πολλές δίαιτες χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ξαφνικά όμως βρέθηκε στον δρόμο μου η μέθοδος Mediligna. Στην αρχή ήμουν κάπως διστακτικός γιατί μου φαινόταν πολύ παράξενο το γεγονός ότι θα πρέπει να τρέφομαι για ένα μικρό διάστημα με φυτικά σκευάσματα. Δεν είχα όμως να χάσω κάτι αφού είχα δοκιμάσει πολλές δίαιτες. Τελικά τα σκευάσματα αυτά ήταν ότι πιο τέλειο και γευστικό είχα δοκιμάσει. Κρέπες, πίτσες, σοκολάτες, σοκοφρέτες, σούπες και άλλα πολλά γευστικά εδέσματα μπήκαν στην καθημερινότητα. Η ποσότητα ήταν τόσο καλή που δεν είχα καμία απολύτως ανάγκη για επιπλέον φαγητό. Όταν τελείωσα την πρώτη φάση, άρχισα και πάλι να τρώω κανονικά. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου Mediligna ήταν θεαματική. Μέσα σε εύλογο διάστημα έφτασα στα 63 κιλά, τα οποία διατηρώ ακόμα και σήμερα και σκεφτείτε ότι έχουν περάσει τρία και πλέον χρόνια από τότε που τελείωσα το πρόγραμμα διατροφής Mediligna.

Πλέον η διατροφή μου περιλαμβάνει τα πάντα. Έμαθα να τρώω σωστά, υγιεινά, χωρίς στερήσεις και ποτέ δεν πήρα ξανά επιπλέον κιλά όπως συμβαίνει με τις απλές δίαιτες που βρίσκουμε στα διάφορα περιοδικά και στο internet.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την μέθοδο Mediligna σε όλους εσάς που θέλετε να χάσετε εύκολα και πάνω απ’ όλα υγιεινά και χωρίς στερήσεις τα περιττά κιλά που σας βασανίζουν.

avatar_2Ξεκίνησα την γνωριμία μου με την γιατρό κα Μισσιρλή και την μέθοδο της mediligna μετά από την σύσταση ενός καλού συναδέλφου .

Είχα προσέξει την αλλαγή στην εμφάνισή του, η οποία ήταν σταδιακή και σταθερά βελτιούμενη. Και έτσι τον ρώτησα τι είχε κάνει .

Μετά από δισταγμούς για την αλλαγή που έπρεπε να κάνω στο τρόπο της ζωής μου και των καθημερινών διατροφικών συνηθειών μου, αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού με την γιατρό.

Όταν ξεκίνησα η αλήθεια είναι ότι ένοιωθα λίγο έντονο το αίσθημα της πείνας τις πρώτες ημέρες, αλλά μετά άρχισε ο οργανισμός μου αντιδρά θετικά. Άρχισα να ξεπρήζομαι το δέρμα μου καθάρισε και έγινε πιο φωτεινό. Το κυριότερο από όλα ήταν ότι άρχισα να χάνω το παραπανίσιο βάρος μου σταδιακά και ένοιωθα κολακευμένη από τα σχόλια των άλλων.

Δεν νομίζω ότι πραγματικά υπάρχει γυναίκα που να πιστεύει αληθινά ότι δεν την νοιάζει η γνώμη των άλλων.

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι αρχικά αναγκάζεσαι να αφήσεις στην άκρη όλα τα συνηθισμένα τρόφιμα τα οποία υπάρχουν μέσα στις συμβατικές δίαιτες (π.χ. γαλακτοκομικά φρούτα , ψωμί ξηρούς καρπούς κ.α. ).

Αυτό όμως ξεπερνιέται γιατί σταδιακά όλες οι ομάδες τροφίμων, με τις οδηγίες της γιατρού, επανεντάσσονται μέσα στο πλάνο της διατροφής και έτσι η στέρηση παύει να υφίσταται, ενώ παράλληλα έχεις και απώλεια βάρους . Επιπλέον τα προϊόντα είναι γευστικότατα σου προσφέρουν εύκολες λύσεις χωρίς περίτεχνες προετοιμασίες και μπορείς να τα κουβαλάς ακόμα και στην τσάντα σου ( π.χ. γκοφρέτες μπάρες μπισκότα ένα μικρό σεϊκερ που μπορεί να έχει μέσα κρέμα, σούπα και άλλες νοστιμιές ),ώστε να αποφεύγεις κάθε πειρασμό χωρίς προσπάθεια.

Η κα Μισσιρλή είναι άριστα κατατοπισμένη και μπορεί να προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη σε όλες τις φάσεις να λύσει κάθε απορία σχετικά με τα προϊόντα της mediligna αλλά και με γενικότερα θέματα διατροφικών συνηθειών που μας απασχολούν όλους καθημερινά . Ακόμα είναι υπομονετική και δεν υπάρχει περίπτωση να σε κάνει να νοιώσεις άσχημα αν καμιά φορά δεν τα πάς τόσο καλά με την ζυγαριά και δεν πιάσεις τον επιθυμητό στόχο .

Αυτά που κερδίζεις εκτός από την απώλεια βάρους και την μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα σου είναι και σωστές διατροφικές συνήθειες για μετά .

Θα συμφωνήσω ακόμη με αυτό που έχει γράψει παλαιότερα η γιατρός ότι «δεν γίνονται θαύματα » και ότι χρειάζεται αφοσίωση σε αυτό που αποφάσισες να κάνεις.

avatar_3Δεν κρύβω ότι ήμουν σκεπτικός, αν και ενθουσιασμένος, με το να ακολουθήσω μια δίαιτα η οποία υποσχόταν τόσα πολλά και βασιζόταν σε ιατρική παρακολούθηση και συμβουλές.

Ακολουθώντας το πρόγραμμα διατροφής και σε συνδυασμό με τα προϊόντα που μου έδωσε η Μαρία Μισιρλή είδα όντως σημαντική απώλεια λίπους στο διάστημα το οποίο μου αναφέρθηκε, όπως και κατανόησα πολύ καλύτερα τον σωστό τρόπο διατροφής που θα πρέπει να ακολουθήσω στο μέλλον.

Κυριολεκτικά, αυτός ο τρόπος απώλεια λίπους και αλλαγής κακών συνηθειών μου άνοιξε τα μάτια και χαίρομαι κάθε μέρα βλέποντας το όλο και καλύτερο αποτέλεσμα στην εμφάνισή μου.

avatar_2Ένα νούμερο που από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Τα συναισθήματα προκαλούνται και καθορίζονται από τη σχέση των αριθμών με τα αντικείμενα. Είκοσι στη γεωγραφία… Χαρά και περηφάνια. Είκοσι μέρες πριν τις διακοπές… Ανυπομονησία και φρενίτιδα σχεδίων. Είκοσι τα άτομα που θα μαζευτούμε στο πάρτυ της Παρασκευής… Ενθουσιασμός κι ευχάριστη αναμονή.

Είκοσι παραπάνω κιλά… η ένδειξη στη ζυγαριά. Κατάθλιψη και βαθιά αμφιβολία, όταν πια, Ιούνιο μήνα, πήρα την απόφαση να προσπαθήσω ξανά. Αλλά αυτή τη φορά, μέσω μιας αγαπημένης φίλης, βρέθηκα στο ιατρείο της κυρίας Μισιρλή. Μετά από δέκα χρόνια αποτυχημένων –αν και σοβαρών– προσπαθειών να επανέλθω στα κιλά μου, η αμφιβολία μου για την επιτυχία ήταν τόσο ισχυρή, που έθεσα μικρότερο στόχο στη γιατρό (17 κιλά μείον) και χωρίς την παραμικρή σιγουριά μέσα μου ότι θα μπορούσα να υλοποιήσω ακόμα κι αυτόν.

Και κάπως έτσι, με ισχυρή θέληση να κάνω τα πάντα σωστά, αλλά με ελάχιστη πίστη στο αποτέλεσμα… ξεκίνησα.

Φάση ένα, για ένα μήνα. Με τα σκευάσματα εξοικειώθηκα γρήγορα και σύντομα βρήκα εκείνα που ταίριαζαν περισσότερο στις γευστικές μου προτιμήσεις. Θα ήταν περίπου στα μέσα του μήνα που ο σύντροφός μου ανέφερε ότι διακρίνει μια αισθητή αλλαγή. Εγώ δεν ήμουν σίγουρη και είχα αποφασίσει να μην ζυγιστώ μέχρι το επόμενο ραντεβού, για να αποφύγω μια ενδεχόμενη αποθάρρυνση. Στο τέλος του μήνα κι ενώ δεν μπορούσα να αγνοήσω πια το γεγονός ότι τα ρούχα μου ήταν εμφανώς πιο άνετα, μαθαίνω ότι έχω χάσει 8 κιλά!

Τέσσερις μήνες μετά, ένα χρονικό διάστημα στο οποίο η αυτοπεποίθησή μου εκτοξεύτηκε στα ύψη, είχα ήδη πάρει παντελόνια ένα νούμερο πιο κάτω, τα οποία και είχα στενέψει εκ των υστέρων άλλα 8 εκατοστά στην περιφέρεια! Και ναι, είχα φτάσει τον στόχο των μείων 17 κιλών! Τόσο απλά! Τόσο εύκολα! Τόσο γρήγορα!

Αλλά το πιο απίστευτο ήρθε λίγο αργότερα. Ήταν δύο μήνες μετά, στη φάση συντήρησης, όπου ανακάλυψα ότι είχα χάσει ακόμα τρία κιλά! Δηλαδή, ο πραγματικός μου στόχος, που περισσότερο αντιμετώπιζα σαν ουτοπία και όχι σαν εφικτή εκδοχή, είχε επιτευχθεί!

Τώρα, καθώς αναγνωρίζω και πάλι τον εαυτό μου στον καθρέπτη κι αισθάνομαι ξανά γυναίκα και όχι… πράγμα, το νούμερο «είκοσι» έχει πάρει τελείως άλλη σημασία στη συνείδησή μου. Γιατί πλέον δεν αντιστοιχεί στα είκοσι κιλά που έχω παραπάνω, αλλά στα είκοσι κιλά που έχασα, μέσα σε 6 μήνες! Κι αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων για το γεγονός ότι το πρόγραμμα “Mediligna the happy diet” της κας Μισιρλή βρέθηκε στο δρόμο μου, όταν τίποτα άλλο δεν ήταν αρκετό για να με βοηθήσει.

Λ. Σ.

avatar_2Δοκίμασα σχεδόν όλα τα προϊόντα και μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αδυνατίσματος.

Έχασα 13 κιλά σχετικά πάρα πολύ γρήγορα χωρίς να πεινάσω και χωρίς να νιώθω κούραση και το πιο σημαντικό, λίπος και όχι μυϊκή μάζα.

Δοκιμάστε κορίτσια και αγόρια θαύματα κάνει…

 

 

Ξεκίνησα το πρόγραμμα αφού ενημερώθηκα από κάποιον γνωστό μου για το πρόγραμμα της Mediligna το οποίο και ακολουθούσε και ο ίδιος. Είχε χάσει συνολικά σε 3 μήνες κοντά στα 15 με 20 κιλά.

Στην αρχή μου φάνηκε λίγο μονότονο αλλά όταν μέσα σε μία εβδομάδα είδα τα πρώτα 5 κιλά να εξαφανίζονται, το λάτρεψα.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, τρώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αρκετά μεγάλες μερίδες με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην πεινάς αλλά να αισθάνεσαι και υπέρ του δέοντος κορεσμό και όλα αυτά ενώ χάνεις κιλά και χωρίς να αισθάνεσαι στο παραμικρό εξάντληση ή στέρηση.

Είναι εκπληκτική μέθοδος χωρίς υπερβολές και την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους και όλες.

Ακολουθώ το πρόγραμμα 7 μήνες τώρα και έχω χάσει συνολικά 22 κιλά. Το βάρος μου
έχει διατηρηθεί και ήδη έχω φτάσει κοντά στο τελευταίο στάδιο της συντήρησης.

Εξαιρετική ιατρός, κάνει πράξη ακριβώ ς αυτό που υπόσχεται σε πολύ σύντομο διάστημα, φτάνει βέβαια να ακολουθεί κανείς το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, και θεωρώ ότι αν δεν ήταν η ιατρός και η ομάδά της με την υποστήριξή τους δεν θα μπορούσα να ξαναγυρίσω ποτέ στα κιλά που ήμουν πριν κάποια χρόνια πριν αυξηθεί το βάρος μου.

Είμαι ειλικρινά ευγνώμων.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ